Tag archive of godisna sredba

Годишна конференција на ИПА2 Mеханизам за граѓански организации

Центарот за европски стратегии ЕВРОТИНК, Центарот за истражување и информирање за животната средна Еко-свест, Реактор – истражување во акција и Асоцијација за развојни иницијативи – Зенит, на 16 и 17 мај  организираа годишна средба на ИПА 2 Механизмот

Прочитај повеќе
Годишна конференција на ИПА 2 Механизмот за граѓанските организации

Драги претставници на граѓанските организации, Во името на Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), Еко-Свест, Реактор и Зенит, со задоволство Ве покануваме да се пријавите за учество на Конференцијата на ИПА 2 Механизмот за граѓанските

Прочитај повеќе