Author Archive of Stojan

Годишна конференција на ИПА 2 Механизмот за граѓанските организации

Драги претставници на граѓанските организации, Во името на Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), Еко-Свест, Реактор и Зенит, со задоволство Ве покануваме да се пријавите за учество на Конференцијата на ИПА 2 Механизмот за граѓанските

Прочитај повеќе