Отворени повици

ПРИЈАВА За изразување интерес од граѓански организации за учество во ИПА 2 Механизам за граѓанските организации

Можност и вашата организација да стане дел од мрежата на 229 граѓански организации на ИПА 2 механизамот за граѓански организации и активно да учествува во процесот на градење партиципативна демократија во земјата. Кликнете на насловот за повеќе…

Upcoming Events

View All Events